top of page

Hawaii Magyar Baráti Találkozó lesz Egerben

Frissítve: 2022. júl. 24.

Az egri találkozónk résztvevőinek (és nemcsak) szeretnék kedveskedni ezzel a bejegyzéssel. Egy igazi kakaó farmon jártunk ma Kaneohéban Mónival.

Két órás bemutatót tartottak nekük és 6 fajta csokoládét kóstolunk meg.Nagyon kellemes volt a túra, szinte észre sem vettük, hogy csíptek a szúnyogok és a különféle bogarak. Közelebbről szerettem volna megismerkedni a kakaó termesztésével mert egy kóstolással egybekötött bemutatót ígértem nektek. Az igazi dzsungel és farm élményt majd vetítéssel fogom helyettesíteni, de a kóstoláshoz igazi Hawaii kézműves csokoládét fogok vinni. Bevásároltam ma. Kiábrándító ugyan, hogy 12 dollárért egy olyan picike csokoládét árultak, hogy a tenyeremen kényelmesen elfér, de a minősége annál inkább megéri az árát!

Egerben kétfajta kézműves csokoládét fogok nektek bemutatni, az egyik a Mauin készült Alex Boksay csokoládéja, akiről az Istenek tenyerén, Magyarok Hawaiin című könyvünk második kötetében is mesélünk, és a ma meglátogatott 21 Degrees Estate Cacao Farm terméke Oahu szigetéről.


20 megtekintés

Kapcsolódó bejegyzések

Az összes megtekintése

Hálaadás

Comments


bottom of page